AKTUELNO

Aleksa Stojimenović (26) iz Aleksinca izgubio je život sinoć oko 20 sati tokom tuče na terasi kafane "Oaza" u Aleksincu gde i dalje vlada misterija na koji način je ovaj momak zadobio povrede na potiljku u toku proslave 18 rođendana drugarice T. Č.

Za medije se oglasio i Aleksin deda koji je rekao da je bio unuk za primer.

Bio je jedna dobra duša, unuk za ponos, ovo nije smelo da mu se desi – govori Aca Aranđelović iz Aleksinca, deda Alekse S.

Foto: Instagram.com/Stojmenović Aleksa

On je bio takav, nije voleo svađu, kavgu, uvek bi tako reagovao. On je voleo da pomaže ljudima, kako sam čuo tako je bilo i sinoć. Neki su se momci posvađali, potukli, on je hteo da ih razdvoji. Neko ga je gurnuo, pao je na beton i sa njim je bilo gotovo. Ne znam ko je to bio, ali verujem da neće u životu dobro proći... Uraditi nešto takvom detetu je strašno, nedopustivo, izgubio je glavu ni kriv ni dužan - dodaje Aranđelović.

Foto: _ALEXAA_33

Kaže da strahuje da se prava istina o stradanju njegovog unuka nikada neće utvrditi.

Kažu da niko ništa nije video... Jeste bila je noć, ali neko mora da nešto zna. Za sada je sve to misterija ali se ja nadam da će se kad tad saznati ko je kriv što sam izgubio Aleksu - izjavio je Aca.