AKTUELNO

Slučaj Kristine Kaplanović, koja je ubijena na pumpi mogao bi da ima nepoznat ishod kao i slučaj Jelene Marjanović.

Nakon ubistva Kristine i Jelene ponuđena je nagrada onome ko pronađe ubicu, a policija je u slučaju oba ubistva izradila foto-robot na osnovu prikupljenih dokaza.

Zoran Marjanović, koji već više od godinu dana preživljava agoniju zbog misterioznog ubistva supruge, nada se da će svi zločinci koji su oduzeli život nedužnim ljudima ubrzo biti iza rešetaka.

Udovac ubijene pevačice još uvek nema zvaničnih potvrda o povezanosti rumunskog kamiondžije Kataline Dorinela Čolpana sa ubistvom njegove supruge Jelene Marjanović.

Navodi da ga prijatelji iz Austrije i Nemačke redovno obaveštavaju o ovom slučaju, i da je u pitanju serijski ubica žena koji ubija od 2004. godine, a da je do sada priznao krivicu za dve.

Ubistvo Kristine Kaplanović i Jelene Marjanović povezuje to što je u ova slučaja ponuđena nagrada onom ko pronađe ubicu. Međutim, istraga i u slučaju Kristine Kaplanović još uvek nije dala prave rezultate.

NOŽEM KASAPIO BIVŠU ŽENU PRED NJENOM MAJKOM: Zločin koji je POTRESAO SRBIJU dobio epilog!

– Upoznat sam sa tim slučajem, žalim porodicu zbog toga što se dogodilo i nadam se da će ubica što pre biti pronađen.Verujem da takve zlikovce kad-tad sačeka pravda! U slučaju moje Jelene ja mislim da je istraga u završnom krugu i da je pitanje dana – zaključio je Marjanović.

– Povezanost rumunskog kamiondžije sa Jelenom mi je na nivou naučne fantastike, jer ne vidim motiv potpunog stranca da dođe na nasip u Borču i izvrši takvo zlodelo. Ali ipak sve je moguće – kaže Marjanović, a na konstatacije da je jelenu ubio moćnik koji je novcem uspeo da "opere" stravično ubistvo su za Zorana nemoguće:

– Čuo sam da to pričaju. Sve i da je u pitanju moćnik, koji ima puno novca, neće moći da se skriva od naše policije. Na Jeleninom slučaju rade nepotkupljivi inspektori, tako da su jako male šanse da se ta osoba izvuče – navodi suprug Jelene Marjanović.

#Benzinska pumpa

#Devojka

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'