AKTUELNO

Milena Ljepoja, sestra Pink pantera Milana Ljepoje, za Kurir kaže da oni nisu dobili zvaničnu potvrdu da je DNK profil njenog brata pronađen u kući u Ritopeku niti na mašini za mlevenje mesa.

- Čula sam se sa nadležnima, rekli su da se javim kasnije. Biram da verujem da je moj brat živ i da će se vratiti, pošto nemam nijedan dokaz da je mrtav. Još čekam mog brata da se javi - rekla nam je Milena koja je davalac DNK profila za upoređivanje. 

Inače, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNК uzoraka različitih žrtava.

Neki mediji su potom preneli da se, prema nezvaničnim informacijama najverovatnije nađeni DNK tragovi Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje. Međutim, zvaničnih informacijama o ovim saznanjima za sada nema.