AKTUELNO

Dva muškarca uhapšena su danas zbog sumnje da su ubili Amerikanca Gavina Glima (54) na opštini Zvezdara! Nasilnici su u noći između 3. i 4. maja, posle pijanke, nasmrt pretukli stranca u kući jednog od osumnjičenih i oteli mu 2.500 dinara

Policija je prethodno saopštila da su se iza brave našli i V. Đ. (57), R. B. (35) i M. J. (38) i svi se terete za teško ubistvo. 

Kako Informer saznaje od izvora bliskog istrazi, za sada se zna da je Amerikanac sa svojim ubicama tog 3. maja ceo dan bio u kafani, a potom su mu predložili da nastave pijanku kod Đ. V. Svi su bili mortus pijani kad je usred noći izbila svađa u trošnoj kući u zvezdarskom naselju Bulbulder.

Novac motiv?

Motiv svađe će biti utvrđen, ali sumnja se da su sve troje osumnjičenih skočili na Amerikanca i brutalno ga pretukli, nakon čega su mu oteli oko 2.500 dinara, koliko je imao kod sebe. Amerikanac je sa teškim povredama završio u bolnici, ali lekari nisu mogli da ga spasu - kazao izvor Informera.

Komšije osumnjičenog V. Đ. kažu da je Amerikanac nađen krvav, bez majice, u hodniku kućice. Kažu da su se policajci prilikom uviđaja raspitivali za neku sekiru i saksije, pa pretpostavljaju da je nešto od toga bilo oružje kojim je počinjeno ubistvo.

Taj V. Đ. je stalno dovodio pijance kući. Tu su se stalno noću skupljali i često je bilo problema. Nismo ni znali da je čovek ubijen dok nije došla policija - kaže jedan od suseda.

Drugi komšija pak kaže da je V. Đ. živeo sam, žena mu je umrla pre par godina, sin takođe od droge, a ćerka je u zatvoru.

Za nesrećnog Amerikanca, s druge strane, naš izvor iz istrage kaže da je prošle godine preko Fejsbuka upoznao jednu ženu (42) iz Beograda, s kojom je započeo vezu.

On se krajem prošle godine doselio kod te žene u Beograd, ali za sada nema indicija da je ona umešana u njegovo ubistvo - kaže izvor iz istrage.