AKTUELNO

Na Novosadskom putu, kod lakat krivine u Zemunu, sinoć je preminuo biciklista, navode u u Hitnoj pomoći.

Biciklista nije nastradao u saobraćajnoj nezgodi, već je, prema rečima dežurnog, najverovatnije umro prirodnom smrću dok je vozio bicikl.

Oko 20.30 sati prijavljeno je da muškarac leži na Novosadskom putu, kod lakat krivine u Zemunu, pored bicikla, a ekipa hitne pomoći je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

Na okretnici autobusa 23 u Patrijarha Joanikija, sinoć posle 21 sata, žena je lakše povređena posle naglog kočenja vozila gradskog saobraćaja.

Rečeno je da je upravo u toku i intervencija hitne pomoći na uglu Cvijićeve i Jaše Prodanovića zbog saobraćajnog udesa, ali još nema podataka šta se desilo.

Do šest časova ovoga jutra hitna pomoć je obavila 19 interklinički transporta kovid pacijenata, koji su prevoženi u kovid bolnice na području Beograda - u Zemun, Batajnicu i na Zvezdaru.

Prema rečima dežurnog dispečera hitne pomoći tokom noći je dežurala 21 ekipa hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 93 puta, na javnim mestima osam intervencija.

Kao i prethodnih dana, u velikom broju su se javljali i hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

#Smrt

#Zemun

#biciklista