AKTUELNO

Kako je najavljeno, policija će nastaviti pojačane aktivnosti usmerene prema kriminalnim grupama.

Pripadnici Sektora specijalne policije 28. marta ove godine pretresli su pokretnu i nepokretnu imovinu koju koriste članovi kavačkog kriminalnog klana u kotorskom naselju Kavač.

Policija je tada tražila narkotike, oružje i odbegle članove kriminalnog klana. Tada su pripadnici Sektora specijalne policije više od dva sata pretresali i kuću Radoja Zvicera, navodnog vođe "kavačkog" kriminalnog klana. Tada je pored kuće Radoja Zvicera pretresen je i posed Slobodana Kašćelana, koji važi za jednog od glavnih ljudi kavačkog klana.

Foto: Printscreen

Prema nezvaničnim podacima, policajci su oduzeli više predmeta, između ostalog i vredne umetničke slike, koje su se nalazile u objektima koje koriste vođe tog klana.

- Policija će nastaviti pojačane aktivnosti usmerene prema kriminalnim grupama u cilju suzbijanja i sprečavanja organizovanog kriminala na teritoriji naše države - naveli su tada iz Uprave policije na Tviteru.

Foto: E-Stock/Petar Jovanović

Podsetimo, Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, zajedno sa svojim "saborcem" Markom Miljkovićem posetio je Zvicera u januaru ove godine. Sva trojica su privedeni i ispitivani u policiji jer su bezbednosno interesantne osobe, a Belivuk i Miljković su morali da objasne razloge zbog kojih su došli u Crnu Goru.

#Kotor

#Radoje Zvicer