AKTUELNO

Junak priče, devojka, objasnila je na instagramu šta se desilo te noći i kako je izgledao sablasan susret sa kosturom.

"Helloween" usred aprila digao je na noge jednu stanarku, policiju, forenziku, inspektore i hitnu na noge - kako saznaju mediji u četvrtak u 22 sata u jednoj ulici u centru Beograda jedna gospođa pronašla je dečji skelet u podrumu. Hitna pomoć izašla je na lice mesta i ustanovila da je u pitanju veoma uverljiv rekvizit, ali, ipak - veštački.

Nakon ove vesti koju su potvrdile nadležne službe pojavila se i čitava priča na jednom instagram kanalu. Junak priče, devojka, objasnila je šta se desilo te noći i kako je izgledao sablasan susret sa kosturom.

Noć, neuredan prašnjavi podrum i njena namera da ga sredi, a potom šok - snop svetla uperen u jezivi prizor skelete bebe. Morala je da pozove policiju.

Bilo je potom, objasnila je, baš kao u filmovima - istražitelji, glavna inspektorka, forenzika, plava svetla, mnogo izjava i, na kraju, akcija lekara hitne pomoć koji su jednim potezom dokazali da ono što je zaista izgledalo kao pravi skelet, zaprao je sačinjeno - od gume.

Njenu ispovest možete pogledati na njenom instagram kanalu. Slike skeleta i priču nije želela da širi dalje, već je odlučila da sve ostane zaveleženo u jednoj video ispovesti.