AKTUELNO

Luka Radulović (37) ubijen je pre tri godine u jednoj pivnici ispod Brankovog mosta u Beogradu, naočigled njegove prijateljice i stralete Tamare Đurić.

Inače, Radulović je pažnju javnosti privukao u septembru 2017. godine kada je presekao kolonu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na Topčiderskoj zvezdi i to "bentlijem" fudbalera Ivice Dragutinovića. Kasnije je bio dovođen u vezu sa trgovinom narkoticima.

Za brutalno ubistvo u aprilu 2018. uhapšen je Miloš Đorđević (34), blizak ozloglašenom klanu Amerika. On je uhapšen 23. avgusta 2019. u Kanu, a sumnja se da se sa ubijenim Radulovićem potukao nekoliko meseci pre zločina, te da Raduloviću nije mogao da oprosti ove batine.

Bili su na jednoj privatnoj proslavi u jednom beogradskom klubu, kada je Đorđević odjednom prišao Raduloviću i u njega ispali nekoliko hitaca, a potom mirno izašao iz lokala - rekao je ranije izvor i dodao da je nakon toga nastala opšta pometnja i haos.

Starleta Tamara Đurić kobne večeri bila je zajedno sa Radulovićem za stolom i videla ubicu koji je ispalio hitce u njega.

Nakon ubistva Radulovića, Kurir je imao ispovest njegove verenice Isidore P. (25), koja je tad navela da bi "bila najsrećnija da su je ubili zajedno sa Lukom".

Najsrećnija bih bila da su me ubili sa Lukom, sigurna sam da bi mi tako bilo i lakše i lepše. Čovek kao on se dva puta ne rađa i to zna svako ko ga je ikada upoznao - istakla je tad ona i dodala da je kobne večeri bila kod kuće.
Zvao me je da pita kako sam i kaže da će doći ujutru, kad završi posao. Trebalo je sutradan da idemo do grada pa smo pričali o tome, poželeo mi je lepe snove i to je bilo to - rekla je tada kroz suze Radulovićeva verenica.