AKTUELNO

Njegovo stanje je i dalje teško.

Vozač Zoran S. (31) iz Šapca koji je upravljajući kamionetom serijala „Kuća od srca“ zadobio teške povrede u udesu koji se u petak dogodio u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, na deonici Kraljevo-Preljina, operisan je u kraljevačkoj Opštoj bolnici „Studenica“ i njegovo stanje je i dalje teško, ali za sada stabilno.

Kako nezvanično saznaju mediji u ovoj ustanovi, vozač kamioneta je primljen sa povredama glave, prelomom desnog maksilarnog sinusa i frakturom rebara, a operisan je zbog rupture slezine.

Foto: Tanjug/MARJAN VUCETIC

Njegova saputnica iz kamioneta Jasmina Mihajlović (48), organizatorka serijala „Kuća od srca“, podlegla je teškim povredama i brojnim prelomima u kraljevačkoj bolnici uprkos ogromnim naporima lekara da joj spasu život.

Foto: Facebook.com

Teško povređeni Zoran i tragično nastadala Jamina bili su deo ekipe popularnog televizijskog serijala „Kuća od srca“ koja je ovih dana u Gornjim Lađevcima učestvovala u rekonstrukciji kuće jedne ovdašnje socijalno ugrožene porodice.

Udes se, podsećamo, dogodio kada je na kamionet koji je sa sporednog puta pokušavao da se uključi na magistralu, a u kojem su se nalazili Zoran i Jasmina, pod još nerazjašnjenim okolnostima naleteo kamion „skanija“ prokupačke registracije krećući se iz pravca Preljine prema Čačku.

Iz smrskanog kamioneta teško povređenu organizatorku Jasminu i vozača Zorana bez svesti su izvukli pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su, potom, hitno transportovani u OB „Studenica“. Nesrećnoj ženi, na žalost, nije bilo spasa, dok je vozač nakon operacije pod stalnim nadzorom lekara.

#Kuća od srca

#Saobraćajna nesreća