AKTUELNO

U udesu koji se danas dogodio u Lađevcima kod Kraljeva, preminula je organizatorka emisije "Kuća od srca" Jasmina M. (47), a njen bivši suprug Goran za “Blic je ispričao kako je ona volela da pomaže ljudima i poslu bila jako posvećena.

- Volela je taj posao da radi, živela je za njega. Nije dolazila kući, kad ode na teren nema je po mesec dana, dođe na dva dana i odmah opet ide. Bila je posvećena stvarno i puno je radila - priča Goran i kaže kako je za nesreću saznao od ćerke:

- Ćerka mi je javila kad sam došao sa posla. Mi smo deset godina bili u braku, moram da budem jak sad zbog dece. Kobno se sve završilo. Ne mogu da smirim, ali šta ću sad.

Foto: Kurir/Facebook.com

Podsetimo, kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza, pišu Novosti. Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

#Nesreća

#lađevci