AKTUELNO

U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali preminula je organizatorka TV serijala "Kuća od srca".

Reč je o Jasmini Mihajlović koja je podlegla povredama u Opštoj bolnici u "Studenici". Podsetimo, kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe TV serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza. 

Foto: Facebook.com

Foto: Kurir

Jasmina je pre samo nekoliko dana na društvenoj mreži Instagram imala svoju poslednju objavu, a nedavno je objavila i potresnu poruku uz svoju fotografiju:

Imala je ona i previše problema. Samo, eto, nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala loše, kao da su joj kosti polomljene, a ipak je hodala uspravno i ponosno - stoji u objavi.
Osećala se napušteno, a retko ko je mogao i da nasluti da joj išta fali. Osećala se kao stranac, iako su je okruživali dobro poznati ljudi. Zasita, uvek je znala s tim problemima. Ubeđivala da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba. Borbeno, u stilu kraljice - nastavak je objave koju je Jasmina imala na Instagramu nedavno.

Inače, Jasmina je poslednju objavu na Instagramu imala početkom aprila koja je bila crno-bela.