AKTUELNO

Predsednica Osnovnog suda u Majdanpeku Gordana Milentijević (54) pronađena je juče mrtva u stanu koleginice sa posla. Kako je Objektiv nezvanično saznao, njih dve su cele noći bile zajedno, a pod kojim okolnostima i iz kog razloga se dogodila tragedija, još nije poznato. Zaposleni u Osnovnom sudu u Majdanpeku navode da sudija Milentijević juče nije došla na posao.

Iako je imala unapred zakazana suđenja, sudija se nije pojavila iz, kako tvrde, opravdanih razloga, odnosno zbog bolesti. Sestra preminule žene Snežana kaže za naš list da je u šoku nakon saznanja da je Gordana mrtva.

Foto: Privatna arhiva

– Nemamo pravu informaciju, još uvek se ne zna da li je ubijena ili je umrla prirodnom smrću. Pozvala nas je u petak, ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi ova tragedija. Nije bila bolesna, osim povišenog pritiska, nije imala nikakvih zdravstvenih problema – kroz plač priča sestra Snežana. Snaja Mirjana Milentijević nije ništa znala o nemilom događaju sve dok je, kako kaže, nije pozvao Gordanin suprug.

– Zvao nas je Robert i ispričao šta se desilo. Još uvek smo u šoku. Moj muž je odmah otišao tamo. Poslednji put kad smo se Gordana i ja čule, delovala mi je napeto. Pričala mi je i ranije da joj stalno prete, ali nije se mnogo opterećivala oko toga – objašnjava Mirjana.

Komšije sudije Milentijević ispričali su da je Gordana bila kulturna i uvek nasmejana, kao i da je svima pomagala oko pravnih stvari.

#Majdanpek

#Smrt

#Sudija