AKTUELNO

Gordana Milentijević (54) juče nije došla na posao iako je imala zakazano suđenje, a njene komšije kažu da ne znaju šta joj se dogodilo.

Telo Gordane Milentijević (54), predsednice Osnovnog suda u Majdanpeku, pronađeno je juče u jutarnjim časovima u stanu njene koleginice.

Zasad se još uvek ne zna kako je Gordana preminula. Pretpostavlja se da je najverovatnije umrla prirodnom smrću. Uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije, a uviđajem je utvrđeno da na njenom telu nema tragova nasilja.

- Prema prvim informacijama, predsednica Osnovnog suda je noć pre smrti bila u stanu jedne koleginice. Zajedno su provele veče, a okolnosti pod kojim je došlo do smrti utvrdiće dalja istraga - kaže izvor i dodaje:

- Takođe, još uvek se ne zna ni ko je našao Gordanu, da li je u stanu s njima možda bio još neko. Sve to su pitanja na koja će se odgovori dobiti u narednom periodu. Policija i Hitna pomoć su nakon dojave odmah izašle na teren.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Da se Gordani možda nešto dogodilo, juče su primetile njene kolege iz suda.

Nije došla na posao. Naime, jedna stranka koja je juče imala zakazano suđenje kod nje istakla je da je čula od zaposlenih u sudu da je "Milentijevićeva odsutna zbog bolest" - kaže izvor.

Vest o njenoj smrti pogodila je ceo grad, a najviše njene komšije.

- Nisam je video nedelju dana, jer sam u karantinu, ali pre toga smo se često viđali. To je jedna divna, kulturna i zaista neverovatna osoba - rekao je za Kurir jedan komšija, dok je drugi dodao:

- Šokirani smo od kada smo čuli da je umrla. Ne znamo šta se dogodilo, da li je umrla prirodnom smrću ili je ubijena. Užas jedan! Svima je pomagala u komšiluku oko tih pravnih stvari, sve sa osmehom i bez trunke nervoze dok nam objašnjava. Živela je u stanu dugo sa jednim čovekom, ali ne znam da li joj je to muž ili dečko - rekao je komšija. Utvrđiuju se sve činjenica oko smrti.