AKTUELNO

Suđenje Zoranu Marjanoviću odloženo je drugi put zaredom.

Nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, pre pet godina na nasipu Crvneka u Borči, koje je danas u 11 sati trebalo da bude održano u Palatu pravde, odloženo je zbog izostanka članova sudskog veća. Naime, sudija je, kako saznajemo, pozitivan na virus kovid 19.

Foto: Pink.rs

Inače, ovo je drugo zaredom ročište koje se odlaže. Sledeće ročište zakazano je za 16. april.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nakon izlaska iz Palate, Marjanović je kratko poručio novinarima:

Želim onima koji su oboleli od koronavirusa da što pre ozdrave, a zdravi da ne obole.

Na današnjem ročištu odbrana je trebalo da iznese svoje primedbe u vezi sa zaključima veštaka za telekomunikaciju Dragoljub Vasiljevića, a sudu bi trebalo da se obrati i da bude ispitan stručni saradnik za telekomunikacije Saša Savić, kojeg je odbrana angažovala.

Trebalo je da budu ispitani i veštaci za blato (pošto je pevačica ubijena na nasipu punom blata, koje je pronađeno i na njenom telu i na Zoranovim pantalonama) iz Nacionalno kriminalističkog tehničkog centra, veštake za telekomunikacije, kao i veštaka psihijatra.

Foto: Pink.rs

Podsećamo, tužilaštvo Zorana Marjanovića tereti da je ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva došla sa roditeljima na nasip u Crvenki.

Marjanović je na početku suđenja detaljno izneo svoju odbranu u kojoj je tvrdio da se ni na trenutak nije odvajao od ćerke i da nije ubio svoju suprugu.

#Zoran Marjanović