AKTUELNO

Istražitelji su utvrdili da je u štek vikendici u blizini Beograda, osim tragova Milana Ljepoje, Zdravka Radojevića i Gorana Veličkovića, pronađena i krv navijača Crvene zvezde, piše Kurir.

Tragovi krvi Lazara Vukićevića (31), navijača Crvene zvezde koji je misteriozno nestao sredinom oktobra prošle godine, pronađeni su u kući u Ritopeku, gde su pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, brutalno mučili i ubijali žrtve.

Među tragovima krvi koji su pronađeni na podovima, zidovima i nameštaju u kući, otkriven je i trag ovog navijača, koji je navodno bio blizak i škaljarskom klanu, piše Kurir.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije/Objektiv/Vlada Šporčić, Republika.rs/ST/Dragan Kadić

- Ime Lazara Vukićevića je među još deset osoba sa crnog spiska mladića, čiji se nestanak dovodi u vezu s Belivukovom grupom. Posle otkrivanja njegovog DNK u kući strave u okolini Beograda, nema sumnje da je i on žrtva ovog surovog klana - kaže sagovornik.

Nije bio poslušnik

Prema operativnim podacima, sumnja se da su Vukićeviću pre likvidacije odsekli jezik.

- Navodno, jezik su mu odsekli, jer su čuli da je on po gradu pričao kako je Veljko Belivuk običan konobar i da neće on da radi ono što mu konobar naredi - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je Belivuk navodno kao klinac radio u restoranu na stadionu FK Rad, čiji je navijač tada bio.

Podsetimo, kriminalna grupa zvanično se sumnjiči za otmice i ubistva Gorana Veličkovića, Milana Ljepoje i Zdravka Radojevića, ali su tokom istrage, koja i dalje traje, nađeni i dokazi za druge zločine.

Foto: Pink.rs

Lazar Vukićević je nestao sredinom oktobra prošle godine na Banovom brdu u Beogradu. Navodno, krenuo je na dogovoreni susret svojim blindiranim automobilom i tada mu se gubi svaki trag.

Foto: TV Pink Printscreen

#Veljko Belivuk | Velja Nevolja