AKTUELNO

Drago je bio šokiran kad su mu pripadnici Interventne jedinice upali u stan i uhapsili ga.

Starac Drago P. (79) uhapšen je juče u Novom Sadu jer je organizovao prostituciju u navodnim salonima za masažu!

Drago je vrbovao devojke obećavajući im da će raditi u salonu za sportsku masažu, ali je onda počeo da ih tera i da se*sualno zadovoljavaju mušterije.

Usluge "masaže" oglašavao je na društvenim mrežama, a naplaćivao ih je od 4.000 dinara pa naviše, u zavisnosti od vrste usluge.

Video: MUP Republike Srbije

Mesecima ga pratili

Izvor iz istrage kaže da je policija mesecima pratila Draga, jer je bilo očigledno da su njegovi saloni za masažu zapravo paravan za prostituciju.

- Osumnjičeni se tereti da je od 2017. godine vrbovao i iskoristio više devojaka za pružanje se*sualnih usluga u njegovim salonima za masažu, kojih je bilo nekoliko u Novom Sadu. Reč je o devojkama iz socijalno ugroženih porodica, koje su u početku mislile da će biti prave maserke, ali ih je Drago naterao na prostituciju - objasnio je izvor.

Prema njegovim rečima, Drago je bio veoma oprezan.

- Oglašavao je usluge masaže sa zgodnim maserkama na društvenim mrežama, ali je potencijalnim klijentima davao broj telefona i adresu tek kad bi se uverio da se iza profila mušterije ne krije policajac. Tad bi, u privatnoj prepisci sa klijentom, otkrio da je reč zapravo o erotskoj masaži sa takozvanom "srećnom završnicom". Najjeftinija usluga, koja podrazumeva samo "masažu" polnog organa, koštala je 4.000 dinara, a oralni i klasični se*s je koštao od 50 evra pa naviše - kazao je izvor.

Foto: Pink.rs/Unsplash.com

Drago je, inače, bio šokiran kad su mu pripadnici Interventne jedinice upali u stan i uhapsili ga.

- Iako je bio oprezan, starac je mislio da policajci neće uspeti da ga povežu sa devojkama koje su pružale se*s u iznajmljenim lokalima i stanovima. Nije pružao otpor i ćutke je pošao sa policajcima u stanicu. Prilikom pretresa stanova i lokala u kojima su bili navodni saloni za masažu, tamo je zatečeno nekoliko devojaka koje su odvedene na saslušanje - rekao je sagovornik.

Foto: Foto/MUP Srbije

Ima dosije u policiji

U policiji su potvrdili da Drago ima dosije i da je ranije hapšen zbog nekih lakših krivičnih dela.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, određen mu je pritvor, a tereti se za krivično delo trgovina ljudima, za šta mu preti od tri do 12 godina zatvora. S. K.

#Hapšenje

#Novi Sad

#Prostitucija