AKTUELNO

"Ne daj bože niko", čuli su se komentari na ispraćaju devojčice.

Mala Aleksandra Marković iz Nakučana kod Šapca koju je u četvrtak pregazio komšija Miroslav Petrović (67) ispraćena je na večni počinak u malom belom kovčegu pored koga je bilo cveća, cucli, flašica, sokića i voća, saznaju “Novosti”.

- Ajooj, ćerko moja, evo tvojih gostiju - čulo se iz kuće dok su na sahranu stizali rođaci i prijatelji da ohrabre porodicu Marković.

Muškarci u masi nečujno su plakali, dok su žene narikale.

Foto: Beta/Pixabay

– Videli ste kako je bila slatko dete, eh…, a da je vidite sada. Samo smo odškrinuli kovčeg. Nismo smeli čestito da pogledamo. Dete je sve smrvljeno. Lično sam je do bolnice ispratila posle udesa. Malo je krkljala, pa smo je lupili po leđima i delovalo je da joj je bolje.

– Ispred Šapca opet je pošlo po zlu, i tada sam videla da joj je čelo slomljeno. Mozak se video. Kad smo je predali lekarima, ni pola sata nije prošlo, a već je umrla – priča jedna snaha iz familije.

Kako su rekli prisutni, niko ne pamti ovakvu tragediju.

Foto: Pixabay.com

Miroslav Petrović za koga očevici kažu da je u trenutku tragičnog događaja bio u pripitom stanju, ima sinove koji žive u Šapcu. Oni su izrazili želju da dođu kod Markovića i izjave im saučešće, ali im je odgovoreno da nisu dobrodošli.

Pročitajte još: STRAVIČNA NESREĆA! Voz udario u kombi kod Kraljeva, vozilo smrskano, muškarac i žena teško povređeni

#Sahrana

#Smrt

#suze

'