AKTUELNO

Nenad Lazarević (26) iz Kušeljeva ubio je svoju suprugu Dajanu (22) u stanu u Salcburgu dok su njihova deca bila u drugoj sobi, a potom je pozvao bebisiterku da dođe da pričuva mališane.

Telo brutalno ubijene žene sakrio je među nameštaj kako ga dadilja ne bi primetila, a on se odvezao do glavne policijske stanice u Salcburgu i policajcima rekao šta je uradio. Da situacija bude još bizarnija, pre nego što se predao policiji na Fejsbuku svoje supruge ostavio je jezivu poruku.

"Počivaj u miru srce moje", napisao je na Fejsbuk profilu mlade supruge koju je brutalno ubio nožem i to onda kada za zločin još niko nije znao. Nakon toga Nenad se predao policiji i ispričao im da je nakon svađe Danijelu izbo nožem.

Foto: Facebook.com

Jeziv zločin dogodio se u jednoj sobi, dok su u drugoj spavale njihove maloletne ćerkice od sedam meseci i tri godine. Nenad je Danijelu nekoliko puta ubo kuhinjskim nožem i kada je podlegla povredama, pozvao je bebisiterku da hitno dođe da pričuva decu dok on nešto završi. Dadilja je pristala ni ne sluteći da se u stanu nalazi iskasapljeno telo mlade majke.

Policija je brzo došla u stan i pronašla Dajanino telo. Nenad je uhapšen i saslušavan je do kasno u noć. Tužilaštvo je naložilo obdukciju ubijene žene.

Foto: Facebook.com

- Utvrđeno je da je ubijena nožem iz njene kuhinje - navode austrijski mediji i dodaje da je ubistvo usledilo nakon višegodišnje torture koju je nesrećna mlada žena trpela.

Kako pišu mediji, Dajana je početkom ove godine podnela zahtev za razvod braka od Nenada. I to nakon što mu je, u februaru, austrijski sud odredio zabranu prilaska Dajani.

Poznanici ubijene Dajane kažu da je bila dobra devojka i da je, nakon što se udala za Nenada, otišla u Austriju.

#Salcburg

#Ubistvo

#muž

#Žena