AKTUELNO

Pevačica Jelena Marjanović 2. aprila prošle godine nestala je na nasipu u Borči, a dan kasije je pronađen njen leš.

Najnoviji detalji istrage ubistva koje više od godinu dana intrigira srpsku javnost pokazali su da je ubica bio uz policiju sve vreme dok su tražili leš.

Detaljna analiza forenzičara u koju je iznela je na svetlo dana zaključke koji će zaprepastiti javnost, a istražitelje dovesti na korak od hvatanja ubice.

Na osnovu njihove detaljne analize, oni u došli do zaključka da je Jelenino telo u kanal bačeno posle završetka policijske potrage za njom, a pre nego što je telo pronađeno u kanalu.

Foto: Facebook

- Taj koji je dovezao telo znao je da je potraga završena. To je mogao da sazna samo na dva načina - tako što je sam bio tamo ili je imao pomagača koji mu je dojavio da na nasipu nema više nikoga. To znači da su ubica ili saučesnik bili na nasipu i koordinirali kada je bezbedno da telo bude bačeno - objašnjava direktor CFI Nenad Šipka. On ukazuje na fotografije sa mesta zločina, na kojima se vidi da je u blizini dela kanala u kom je tlo pronađeno zemljani put kojim su kola mogla da se dovezu do tog mesta.

Pročitajte još: UDARNA VEST: PORODIČNA TRAGEDIJA U BEOGRADU! Pastorak tukao do smrti očuha (FOTO)

Podsetimo, 2. aprila prošle godine Zoran Marjanović je prijavio nestanak supruge na nasipu, gde je otišla da trči. Policija s psima je iste večeri počela pretragu terena, ali je njeno telo u kanalu pronađeno tek sledećeg dana. Šta se dešavalo u međuvremenu, misterija je do današnjeg dana.

- U ovakvim slučajevima uvek je glavni osumnjičeni suprug. Zbog toga je ključlno pitanje koje je poslednje vreme, precizno u sat, kada je Jelena Marjanović bila živa, a da izvor informacija nije suprug. Da bi informacija bila verodostojna, potrebno je da izvor informacija bude neko ko nema interesa u ovom slučaju - objašnjava Nenad Šipka.

#Jelena Marjanović

#Ubica

#Ubistvo

'