AKTUELNO

Direktor policije Vladimir Rebić gostovao je večeras na TV Vesti u autorskoj emisiji Srđana Predojevića i tom prilikom govorio o hapšenju grupe Velje Nevolje i svih osoba koje se dovode u vezu sa ovom organizacijom.

Rebić je istakao kako je policija u poslednje vreme pod lupom javnosti, ali i da su oni imali i ranije ovako uspešne akcije.

Radimo posao, ovo je samo jedan viši nivo na kom smo uspeli da dokažemo određene kriminalne aktivnosti ove kriminalne grupe. U poslednjih mesec dana smo više u fokusu medija, što ne znači da ranije nije bilo rada. Sada su sazrele okolnosti da se ova kriminalna grupa raskrinka - rekao je Rebić.

Foto: TV VESTI

Rebić je gostujući na TV Vesti komentarisao i Gorana Papića, bivšeg zamenika načelnika SBPOK koji je večeras negirao krivično delo - trgovinu uticajem. Ovom prilikom Rebić je istakao i kako veruje da ovo nije kraj hapšenju osoba iz policije.

Iskren da budem, nisam imao neposredne kontakte s njim. On je tri stepenika ispod mene, nisu me obaveštavali o njegovim aktivnostima. Kasnije, kada se pojavio taj snimak s luksuznim vozilom, postalo je sumnjivo kako jedan policijski službenik s platom od 100 hiljada dinara, vozi takav automobil. Koliko znam, vozilo se ne vodi na njega. Verujem da ovo nije kraj hapšenja ljudi iz policije - izjavio je Rebić.

Foto: TV VESTI

Gostujući kod Srđana Predojevića na TV Vesti, Rebić je komentarisao i Dijanu Hrkalović.

Poznavao sam gospođu. Prvo je bila zamenik šefa kabineta. Imali smo korektnu saradnju. Hajde da pustimo istragu da utvrdi šta se dešavalo. Ispitaće se sve kolege, a pratimo u medijima za šta je sve gospođa Hrkalović optužena - rekao je Rebić.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

Autor: S. K.