AKTUELNO

Marjan Stamenković, koji je sa šest metaka ubio Saru Asanović na bezinskoj pumpi u Vranju, a zatim sam sebi presudio tokom policijske akcije, kada je nakon nekoliko dana bekstva pronađen, biće sahranjen danas.

Za njim se tragalo od 20. februara kada je na osnovu snimaka utvrđen identitet ubice.

Marjan Stamenković je presudio sebi 22. februara u šupi jednog domaćinstva, gde se skrivao nakon što ga je policija opkolila.

Tokom pregovora sa policijom tražio je čašu vode, kako ne bi "otišao žedan na onaj svet", ispalio nasumice jedan metak u vazduh, a potom pucao u sebe. On je u sebe ispalio jedan metak u predelu iznad desnog uveta iz pištolja kojim je ubio Saru.

Foto: Printscreen YouTube/rtvranje, Facebook.com

Zadobio je dijagonalnu izlazno - ulaznu ranu, koja je bila smrtonosna. Reč je o tzv. prislonoj rani, koja je nastala usled prislanjanja vatrenog oružja u predelu glave.

Na snimku ubistva vidi se kako Marjan Stamenković sedi za stolom sa Sarom Asanović i još jednim muškarcem. Sari pokazuje nešto na telefonu i priča joj, a zatim ustaje i deluje kao da se sklanja. Nekoliko sekundi potom, vadi pištolj iz unutrašnjeg džepa jakne i hladnokrvno ispaljuje šest hitaca ka Sari. Nesrećna devojka preminula je na licu mesta.

Nakon obdukcije niko od rodbine nije želeo da preuzme telo ubice, zbog čega će biti sahranjen o trošku grada.

#Marjan Stamenković

#Sara Asanović

#Ubistvo