AKTUELNO

Niko ne može da veruje šta se dogodilo.

- S.V. je parkirao auto tu skoro na uglu Takovske i Šumatovačke ulice, dok je N.J. u tom trenutku prolazio peške.Počeli su da se svađaju oko tog parking mesta,pa da se koškaju, fizički, a onda je N.J.izvao nož “lepezu”, i posekao vrat S. V, posle čega je krv šikljala na sve strane, bilo je užasno - svedoče za “Novosti” stanari Šumatovačke ulice gde je oko 15,30 došlo do krvave svađe između dvojice Kruševljana.

- Sve se odigralo baš brzo. S.V. je imao dovoljno snage da potraži pomoć u stomatološkoj ordinaciji na ćošku, a do bolnice ga je prebacio komšija.

Sagovornici navode da je krvi bilo dosta, da mu je rana tamponirana i da je tako u vrlo teškom stanju, sa verovatno presečenom vratnom arterijom u kolima prevežen do Odeljenja hirurgije.

- Niko ne može da veruje šta se dogodilo, pa to je svađa ni iz čega, da čovek tako strada zbog jednog običnog parkiranja - svedoče sagovornici.

Počinilac N.J. uhapšen je odmah po pokušaju ubistva, kako se u ovom trenutku kvalifikuje krivično delo. Na licu mesta u toku je uviđaj, zamenik javnog tužioca. Istragu Više javno tužilaštvo. Policija obezbeđuje ceo potez oko raskrsnice, a Takovska ulica je zatvorena za saobraćaj.

U travi je ostao nož, tragovi krvi svuda su na trotoaru, čije slike takođe donosimo sa mesta gde se odigrala tragedija. Prema poslednjim informacijama “Novosti”, S.V. je u operacionoj sali.

#Kruševac

#Napad

#Nož