AKTUELNO

Marjan S. (47), koji je sinoć izvršio samobistvo u šupi jedne porodične kuće u Vranju kada ga je policija opkolila, sedeo je sa svojom žrtvom Sarom A. (27) za istim stolom u kafiću na benzinskoj pumpi nekoliko trenutaka pre nego što je ubio.

Sa njima za stolom sedeo je još jedan muškarac i zajedno su gledali nešto na telefonima, što su zabeležile i sigurnosne kamere. Nekoliko trenutaka kasnije, dogodilo se brutalno ubistvo.

Foto: Printscreen YouTube/rtvranje

U jednom trenutku osumnjičeni je ustao i iz pištolja u Saru ispalio više hitaca. Prvi podaci ukazuju da je u pitanju šest. Obdukcija će potvrditi koliko tačno - objašnjava izvor.

Foto: Printscreen YouTube/rtvranje, MUP

Prve informacije koje su mediji preneli ukazivale su da je Marijan S. ušao u kafić zatekao Saru sa drugim muškracem, iz čega se čak izvlačio zaključak da je reč o zločinu iz strasti. Međutim, motiv za ovako brutalno ubistvo još nije poznat.

Svi su u šoku

Iako se u pojedinima medijima nagađalo da su Marjan i Sara bili u vezi, ali za sada ne postoje zvanične potvrde da je to zaista slučaj.

Foto: Printscreen YouTube/rtvranje, Facebook.com

Istraga je još u toku, a Sarina porodica nije želela da daje izjave. U neformalnom razgovoru za medije, njen otac je kazao samo da je devojka imala psihičke probleme i da je on kucao na vrata policije, Centra za socijalni rad i drugih institucija, ali da mu niko nije pomogao, te da je sada kasno za bilo kakve priče.

Komšije o devojci imaju samo reči hvale. Rođaka sa kojom su novinari razgovarali rekla je da niko ne zna šta ih je snašlo.

Foto: Facebook.com

Sara A. u Vranju je važila za dragu i druželjubivu devojku. Svojevremeno je ponela titulu mis šarma juga Srbije i pred njom je bila svetla budućnost u svetu mode, ali zbog porodičnih problema odustala je od manekenske karijere.

Spekuliše se da je dugo godina bila u vezi sa turskim državljaninom, da nije živela nekoliko godina u Vranju, jer se udala van grada.