AKTUELNO

Ksenija S. (32) je u svoj stan u švajcarskom VIntertauru pustila dedu svog muža i skuvala mu kafu, a onda je on izvadio pištolj i izrešetao je sa više hitaca! Nesrećna žena pala je mrtva dok je u stanu bilo i njeno dvogodišnje dete.

Kako navode švajcarski mediji, Ksenijin otac je od komšija saznao da je kobnog dana u njen stan došao stariji muškarac. Pozvonio je, a ona mu je otvorila.

- Moja ćerka mu je otvorila vrata i ponudila mu kafu - rekao je potreseni muškarac.

Komšinica koja je tu scenu videla otišla je do podruma zgrade i ubrzo je čula pucnje iz stana mlade Srpkinje. Žena je pokušala da uđe u stan da vidi šta se dešava, međutim vrata su bila zaključana.

- Ubio sam je - izjavio je mirno stariji muškarac pošto je otključao vrata stana.

Foto: Tanjug AP

Šokirana žena uzela je dvogodišnje dete iz stana u kom se dogodio zločin i pozvala je policiju koja je ubrzo stigla ne mesto zločina i uhapsila ubicu, inače dedu Ksenijinog muža.

Kako navode lokani mediji Ksenija je u julu 2020. godine muža prijavila policiji zbog pretnji i nasilja i protiv njega je pokrenut krivični postupak. Njemu je zabranjen ulazak u ovu zemlju, a kako prenose lokalni mediji, u trenutku zločina on se nalazio u Srbiji, sa dvoje njihove starije dece.

Kako navodi otac ubijene, ona se pre nekoliko meseci preselila iz kuće gde su zajedno živeli, i želela je da se razvede, pa se sumnja da je to bio motiv jezivog zločina.

#Srpkinja

#Švajcarska