AKTUELNO

Novinar TV Pink Mladen Mijatović gostovao je večeras na TV Vesti kod Srđana Predojevića. On je tom prilikom rekao da je država donela odluku da se obračuna s mafijom, kao i da se to dokazalo nakon hapšenja kriminalne grupe Velje Nevolje.

Mijatović je istakao za TV Vesti i kako su Marko Miljković i Veljko Belivuk bili desna ruka Radoja Zvicera, kod kog su bili pre hapšenja.

Država je donela odluku da se obračuna s mafijom i to je dokazala. U decembru je uhapšen Darko Elez, u pitanju je jedan od najvećih kriminalaca u regionu. On je osumnjičen za niz krivičnih dela u Bosni i Hercegovini, a postoji i sumnja da je u našoj zemlji izvršio dela - rekao je Mijatović i dodao:

Foto: Kanal Vesti

Početkom februara uhapšena je grupa koju su predvodili Marko Miljković i Veljko Belivuk. Njih dvojica su bili praktično desna ruka Radoja Zvicera, on je vođa kavačkog klana. Oni su početkom godine bili u Crnoj Gori, upravo kod Zicera. Država je donela odluku da stane na put ozbiljno organizovanom kriminalu - izjavio je Mijatović.
Građani treba da budu mirni. Policija je rasvetlila najveći broj sitnih krivičnih dela. To su dela koja mogu svakom da se dogode - rekao je Mijatović na TV Vesti.

Mijatović je na TV Vesti potvrdio da je Nebojša Janković obučavao Velju Nevolju pucanju iz snajpera, kao i da je kod njega pronađeno sedam dugih cevi. Mijatovic je pojasnio “da operativna saznanja bezbednosnih službi ukazuju da je Jankovic indirektno učestvovao i da je i to predmet istrage”.

Foto: Kanal Vesti

Inače, Janković je bivši policajac i pripadnik elitne jedinice Vojske Srbije 63. padobranske brigade. 

Mijatović je otkrio da je nekoliko opasnih kriminalaca pobeglo iz Srbije i utočište pronašlo u "zemlji u kojoj se naši kriminalci često kriju", a pomenuo je i "jednu bivšu funkcionerku MUP" kao učesnicu u zločinima. 

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

Autor: S. K.