AKTUELNO

Kosovska policija traga za dvostrukim ubicom.

Kosovska policija pozvala je građane da pomognu u hapšenju Gorana Petrovića, koji je početkom maja ubio svoju nevenčanu suprugu Jovanu (24) i njenu majku Dušicu Ivanović (42), a koji, kako se navodi u policijskom saopštenju, predstavlja opasnost.

Dvostruki ubica Goran Petrović (24) iz Pasjana krio se kod svoje tetke Stojanke Ristić (66), koja je uhapšena zbog krivičnog dela pomaganja u skrivanju osumnjičenog posle zločina.

Za isto delo osumnjičen je i njen komšija Albanac Sami Emi. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, a iz kosovske policije pozvali su građane da pomognu u hapšenju Petrovića, koji, kako su naveli u policijskom saopštenju, predstavlja opasnost.

Foto: Tanjug

Posle hapšenja Srpkinje i Albanca iz multietničkog sela Mogila u opštini Klokot, kosovska policija, sve više steže obruč oko Gorana Petrovića

Za njim srpska policija traga zbog zločina koji je počinio početkom maja ove godine na putu Bujanovac – Gnjilane, kod sela Lučane, kada je ubio svoju nevenčanu suprugu Jovanu (24) i njenu majku Dušicu Ivanović (42).

Kosovska policija je prekjuče ujutru zbog sumnje da su pomagali u njegovom prikrivanju uhapsila Petrovićevu tetku i njenog suseda Albanca.

– Tokom pretresa nije pronađena tražena osoba, ali je policija pronašla njegovu dokumentaciju, što dokazuje da se Petrović krio u toj kući – navela je u saopštenju policija. Prema nezvaničnim saznanjima, u kući Stojanke Ristić pronađen je i Petrovićev pasoš.

#Kosovo

#Potraga

#Ubica

#Žena

'