AKTUELNO

Porodice o dana kada su prijavili nestanak nemaju nikakvu informaciju o njima.

Veljko Belivuk i Marko Miljković lično se sumnjiče za tri krivična dela teško ubistvo, pored zločinačkog udruživanja i trgovine drogom.

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je ekipa Velje Nevolje svirepo mučila žrtve, odsecajući čak i delove tela. Sumnje o mučenju i ubistvima bile su povod za uvođaj u Veljinoj vikendici u Ritopeku, gde je policija pronašla DNK tragove koji bi trebali da posluže istrazi.

Foto: Pink.rs

Inače, sumnja se da su u ovoj kući ubijena tri muškarca.

U emisiji Hit Tvit prikazani su ekskluzivni snimci iz Ritopeka na kojima se vidi kako Veljko Belivuk i Marko Miljković kako dolaze u kuću strave, a sutradan na isto mesto stiže i njihov saradnik Dejan Tešić zajedno sa žrtvom.

Reč je o vođi "Pink Pantera" Milanu Ljepoji, koji iz ove kuće nikada više nije izašao.

Policija je juče, tragajući za dokazima, detaljno češljala i okolinu vikendice u Ritopeku, kao i njive pored Smederevskog puta.

Video: Pink.rs

Načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić saopštio je da je u periodu na koji se odnosi krivična prijava protiv Belivuka i njegove ekipe - odnosno manje od dve godine, pored tri žrtve Milana Ljepoje, Gorana Veličkovića i Radojević Zdravka, nestalo još 10 mladića.

Kako je rekao u istom periodu po nerazjašnjenim okolnostima nestali su:

Strahinja Marković (1998), Kecman Jovović, Lazar Vukičević (1989), Gošović Vukašin (1999), Filip Marjanović (1997), Lazar Ilić, Vojinović Ljubomir (1996), Dario Đorđević, Mihajlović Goran (1997)i Aleksandar Grigorijević (1997)

- To su sve mladi ljudi. Nestanak su prijavile njihove porodice i ovom prilikom molim i porodice i javnost da se jave policiji ako imaju bilo kakvu informaciju o njima, saznanje koja bi dovelo do razjašnjavanja okolnosti nestanka ili njihove sudbine - rekao je Pušić.

Foto: TV Pink Printscreen

Izrazio je bojazan da taj spisak nije konačan.

- Među njima ima i navijača i onih koji su bili poznati policiji kao izvršioci krivičnih dela - ukazao je Pušić.

Mi ne možemo da tvrdimo da su ovi ljudi ubijeni, ali nisu nađeni. Ne možemo da tvrdimo da nisu živi, ali ni porodice od dana prijave nestanka ne znaju ništa o njima. Lako je pretpostaviti šte je u pitanju i plašimo se da je ono najgore.

#Veljko Belivuk | Velja Nevolja

#nestali

#žrtve