AKTUELNO

U nastavku emisije "Hit Tvit" prikazan je još jedan ekskluzivni snimak u kom se vidi kako Velja Nevolja sa pripadnikom svoje grupe, inače profesionalnim snajperistom, odlazi u šumu. Oni su tada poneli snajper sa sobom, a sve se dešavalo u Tršiću.

Gosti emisije "Hit Tvit" istakli su kako se ovakva vrsta oružja koristi za ubistva najviših državnih funkcionera, kao i da je Veljina grupa spremala novi 12. mart.

Ovo je snimljeno sa nekih 150 do 170 metara, znači da je to i domet tog snajpera, to je snajper koji je aspolutno sposoban da izvrši ubistvo s određene udaljenosti. Otkud snajper? Snajper se koristi za ubistva najviših državnih funkcionera, kada ne možete da mu priđete zbog obezbeđenja, kada ga čuvaju sa svih strana. Istraga će dokazati... Ne bojim se. Oni su upucavali tu pušku da bi se razradila, da bi bila precizna. Vidite da oni vežbaju u tamo nekoj šumetini - rekao je agent državne bezbednosti Božidar Spasić tokom snimka.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ne postoji nijedan navijač, koliko ja znam, koji je ubijen u atentatu snajperom. Snajper se ne nabavlja za narko-obračune. Oni jesu spremali novi 12. mart - rekao je glavni i odgovorni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević.

Autor: S. K.