AKTUELNO

Đorđe S. (17) iz Niša, koji se ubio u subotu hicem iz pištolja u porodičnoj kući u naselju Durlan, sahranjen je na niškom Novom groblju u prisustvu više stotina rođaka, prijatelja i učenika gimnazije "Svetozar Marković".

Gotovo nepregledna tužna kolona u tišini je ispratila sanduk sa telom mladog Nišlije do humke nad kojom su su se od njega oprostili najpre njegovi najmiliji.

Mlađi Đorđev brat, uplakan i u suzama uputio je mu poslednje reči pozdrava, nakon čega su i okupljeni počeli da brišu suze. Đorđev otac Z.S. pročitao je tihim glasom potresnu pesmu pre nego što je kovčeg spušten u raku a nakon stihova “ustani, ustani mili…” sa svih strana začuli su se jecaji.

Neočekivana smrt talentovanog đaka i dobrog sportiste zaprepastila je Nišlije jer je mladić poticao iz ugledne lekarske porodice.

Govori se, navodno, da je neuzvraćena ljubav, uzrok velike tragedije, ali do sada to zvanično nije potvrđeno ni iz jednog izvora. Takođe, mediji prenose da je ostavio tri oproštajna pisma – roditeljima, devojčici u koju je bio zaljubljen i drugovima.

#Dečak

#Niš

#Sahrana

#Samoubistvo

'