AKTUELNO

Ubica je strpljivo čekao trenutak da napadne...

Pregled snimaka, sa desetak nadzornih kamera na okolnim objektima, pokazao je da je ubica strpljivo čekao Zorana Uskokovića (22) najmanje tri sata pre nego što ga je u subotu pred ponoć ubio na Kanarevom brdu u Beogradu.

Foto: Pink.rs

Video-zapisi na nekoliko mesta "ulovili" su starijeg čoveka, koji šepa i potpomaže se štapom dok hoda. Ipak, poslednja kamera, koja je zabeležila samu egzekuciju, usnimila je i trenutak kada se "starac" posle ubistva pretvara u atletski građenog muškarca i beži sa mesta zločina.

Foto: Pink.rs

Svi ovi detalji pokazuju da je likvidacija mladog Uskokovića temeljno pripremana, da je odradio profesionalni ubica i da je mladiću pripremljena sačekuša na mestu gde se osećao gotovo sigurno. Uskoković je ubijen u trenutku dok je išao ka domu svoje majke. Parkirao je "audi karavan" iza marketa i krenuo bukvalno ubici u susret. Egzekutor, koji je glumio starca, pucao mu je u glavu u trenutku dok se mimoilazio sa njim.

Foto: Pink.rs

- Nema sumnje da je likvidatora čekao ili saučesnik u automobilu, negde u blizini, ili je u tom delu Borske ulice imao štek-stan, gde se presvukao - navodi naš izvor blizak istrazi. - Teško je još govoriti o motivima ubistva mladog Skoleta. Još istražujemo. Nema dosije, ali postoje određeni kontakti koje sada ispitujemo detaljno.

Foto: Facebook.com/Zoran Uskokovic

Mladić je u noći između subote i nedelje krenuo kod majke, koja živi u jednoj od obližnjih zgrada. Niko nije čuo pucnje, pa se veruje da je ubica koristio prigušivač.

#Ubistvo

#Zoran Uskoković