AKTUELNO

Mladić Timotije S. zvani Džimi (24), koji je sinoć ubijen u Starčevu kod Pančeva, od ranije je bio na meti nasilnika, a pre nekoliko godina brutalno je pretučen metalnim šipkama.

Kako je za "Kurir" ispričala poznanica Timotija S., ovo nije prvi put da se mladić našao u obračunu, samo što se on ovoga puta završio kobno.

- Pre nekih pet, šest godina on se posvađao sa nekim drugim momcima, inače svojim vršnjacima. Čini mi se da je tada do svađe došlo zbog neke miksete koju on nije hteo da vrati. Tada je dobio strašne batine - navodi njegova poznanica i dodaje:

- Od batina se bio sav unakažen, nekoliko meseci nije izlazio iz kuće. Polomili su mu čak i zube. To se isto desilo u Starčevu. Sačekali su ga negde i tukli metalnim šipkama - kaže naša sagovornica, inače poznanica Timotija S.

Inače, ubijeni Timotije S. navodno je bio pripadnik Partizanove navijačke grupe "Principi". On se sinoć navodno sastao sa jednim navijačem Crvene Zvezde. Prema rečima našeg izvora iz navijačkih krugova, navijačku grupu "Principi" formirao je Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, koji je prošle nedelje izbegao likvidaciju u Tivtu.

Aleksandar Vulin, ministar policije rekao je jutros da je u Pančevu ubijen mladić u obračunu dve bande narko-dilera.

#Pančevo

#Ubistvo