AKTUELNO

Za njim je bila raspisana Interpolova poternica.

S. S. iz Novog Sada, osumnjičen da je ubio navijača Vojvodine Milana Pribakovića (29) iz Novog Sada u diskoteci, uhapšen je u Banjaluci u policijskoj akciji Logan.

Uhapšeni S.S. je osumnjičen da je 8. oktobra 2017. godine u Pribakovića ispalio nekoliko hitaca iz pištolja i pobegao, a za njim je Srbija raspisala Interpolovu poternicu.

- S. S. je uleteo u diskoteku, gde je bilo mračno, pucao Pribakoviću u noge, od čega je ovaj iskrvario nasmrt. Nakon toga je sa još jednim mladićem napustio diskoteku, seli su u taksi koji ih je čekao i udaljili se - rekao je tada izvor iz istrage.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

U pucnjavi je tada slučajno ranjen i gost diskoteke R. S. (31) iz Novog Sada.

Pretpostavlja se da je motiv ubistva upravo sukob dve navijačke grupe u diskoteci, nakon čega se dogodilo zločin.

Za S. S. je inače bila raspisana potraga zbog izdržavanja zatvorske kazne zbog nelegalnog oružja, za šta je osuđen na godinu i po dana. Pored toga, poznat je i po iznudama, narkoticima i raznim drugim krivičnim delima.

Podsetimo, u policijskoj akciji "Logan" uhapšene su četiri osobe zbog droge i drugih krivičnih dela. Osim S.S. iz Novog Sada, uhapšeni su i S.S, M.G. i B.Đ. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, falsifikovanja isprava, kao i drugih krivičnih dela.

#Banjaluka

#Hapšenje

#Stefan Stefanović