AKTUELNO

Dejan T. (33) iz Niša, koji je ranjen preksinoć u sačekuši u podzemnoj garaži u Romanjskoj ulici, 23. avgusta ove godine čudom je preživeo udes kod benzinske pumpe u Malošištu.

On se tada, pre tri i po meseca, nalazio na motorciklu marke "jamaha", a u nezgodi koja se uz mnogo sreće završila bez teških posledica učestvovala su još dva automobila - "golf" kojim je upravljao vozač star 23 godine i BMW za čijim je volanom bio dvadesetsedmogodišnjak.

Prema prvim informacijama, BMW je bio na pumpi i krenuo je da se uključI na put, a "golf" je skretao ka pumpi. U tom trenutku, u 17.45 časova, između dva automobila našao se motorcikl kojim je upravljao Dejan T. koji je išao pravolinijski iz pravca Malošišta ka Nišu.

Od siline udarca, delovi motorcikla su se rezleteli i pogodili jedan auto koji je u to vreme bio na pumpi. Vozač motorcikla Dejan T. je bio samo lakše povređen, što je po rečima očevidaca neviđena sreća, s obzirom da je posle sudara odleteo dvadesetak metara.

Za sada nema indicija da postoji povezanost između ova dva događaja, prenosi "Blic".

Nakon sinoćnjeg ranjavanja Dejana T. u podzemnoj garaži, policija intenzivno traga za počiniocem i radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog incidenta.

Napad na Dejana T. (33) iz Niša u podzemnoj garaži u Romansijkoj ulici po svemu sudeći samo je opomena. On je upucan jednim hicem iz pištolja u nogu u trenutku kada je izlazio iz automobila u ovoj podzemnoj garaži.

"Napadač je očigledno dobro znao njegovo kretanje jer ga je čekao u zasedi, a činjenica da mu je pucao u nogu, a ne u glavu ili gornji deo tela, očigledno ukazuje na nameru da se ovim činom pošalje samo upozorenje. Napadač je imao priliku da bira gde će da puca, ali je on pucao jednom u nogu, što po svemu sudeći isključuje mogućnost da se radi o pokušaju ubistva. No, dok se ceo slučaj ne rasvetli ne treba isključiti nijedan motiv", smatraju dobri poznavaoci ove oblasti.

Dejan T. u pucnjavi je zadobio prelom butne kosti i odmah je operisan u Kliničkom centru u Nišu.

"Pacijent je primljen sinoć u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu u svesnom stanju. Odmah nakon urađene hitne dijagnostike, prilikom koje je utvrđen prelom desne butne kosti i povreda natkolenice, hirurški je zbrinut tokom noći i nakon toga smešten na odeljenje Klinike za ortopediju. Stabilan je, svestan i komunikativan. Radiće se još jedna operacija ovih dana", kažu u KC Niš.

Dejan T. se ranije bavio poslovima privatnog obezbeđenja u jednoj kafani, ali u ovom trenutku nije poznato da li to ima ikakve veze sa ovim napadom.

#Niš

#Pucnjava