AKTUELNO

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, rođenoj braći D.E. (38) i N.E. (36), koji su osumnjičeni za ubistvo braće Predraga (43) i Stanislava Jeličića (37) iz Futoga određen je pritvor do 30 dana.

Oni su danas nekoliko sati saslušavani u tužilaštvu, gde su, kako saznaju Novosti, ispričali šta se desilo u nedelju ujutru kada su stigli u šumu nadomak Sremske Mitrovice.

Pored teškog ubistva, na teret im se stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Krvavi zločin, prema saznanjima iz istrage, dogodio se zbog tartufa, jer su četvorica muškaraca išla u potragu za skupocenom pečurkama.

"Prvo je došlo do svađe između D.E. i jednog od braće Jeličić, da bi se veoma brzo sve pretvorilo u fizički obračun, a onda i pucnjavu iz vatrenog oružja", kaže izvor iz istrage.

Foto: Informer.rs/Tv Pink Printscreen, Facebook.com

D.E. je policiji najpre rekao da je on upucao obojicu Jeličića, ali je nalazom "parafinske rukavice" utvrđeno da je pucao i njegov brat.

Braća osumnjičena za zločin sprovedena su u utorak u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zatvora u Sremskoj Mitrovici.

#Tartufi

#Ubistvo