AKTUELNO

Slavko Tucakov (50) iz Mokrina, otac četrnaestogodinjeg dečaka, koji je prethodne noći nađen mrtav u kadi punoj vode, ćutke je ispred porodične kuće primao izraze saučešća.

Nesrećni otac potvrđuje da je njegov mlađi sin M. T. voleo dugo da se kupa. Prethodne noći, oko 20 sati i 15 minuta, otišao je u kupatilo. Uživao je, pričao je otac glasom slomljenim od tuge, da se dugo kupa:

- Stariji sin otišao je do kupatila da mu kaže da požuri i da će uskoro početi prenos rukometne utakmice. Na njegove pozive nije odgovarao. Stariji sin me je probudio, nešto pre 21 sat i rekao da se mlađi ne javlja. Ranije sam legao, jer smo tog jutra imali svinjokolj. U kupatilu sam zatekao strašan prizor. Sin je bio potopljen u kadi punoj vode. Šta da vam pričam… Izvadio sam ga iz kade i pokušao da ga oživim veštačkim disanjem. Pozvali smo Hitnu pomoć. Došli su za petnaestak minuta. Reanimirali su ga dugo, sat vremena, ali bezuspešno - ispričao je Tucakov.

Nesrećni čovek kaže da je telo njegovog mlađeg sina poslato na obdukciju.

- Ovo je nezamisliva tragedija. Ne daj bože nikome - tiho je rekao unesrećeni otac.

Dodaje da njihov gasni bojler ima petnaestak, možda i 20 godina.

- Sve je po propisu i dimnjak. Da nije možda vetar koji je jako duvao vratio ugljen monoksid? Dugo se kupao. Vrela voda, para… Ne znam… Voleo je sport, trenirao je tenis. Bio je atleta, a po konstitucij izgledao kao da je nekoliko godina stariji - ispričao je otac.

#Dečak

#Mokrin

#Otac

#preminuo