AKTUELNO

Zoran Albić (25) očuh iz Prahova, osuđen je danas u Višem sudu u Zaječaru na 40 godina zatvora jer je zverski ubio malu Lunu Firulović (2,5) iz Negotina, saznaje Telegraf.rs.

Juče su u ovom sudu iznete završne reči, a kako smo već objavili Albić se sve vreme branio da nije ubio Lunu, već da ju je samo šamarao.

Foto: Facebook.com/Zoran Albić/Privatna Arhiva

Podsetimo, stravični zločin dogodio se u maju prošle godine u Prahovu, kada je Albić nesrećnu devojčicu, inače ćerku njegove devojke, pretukao do smrti. Navodno, on se kobne noći vratio iz provoda, a nerviralo ga je što dete plače, pa je počeo da je udara, dok je Lunina majka bila prisutna.

- Kada je shvatio da dete ne diše, odneli su je u bolnicu i rekli da je malena pala sa terase. Devojčica je preminula, a lekari su pozvali policiju jer se stravične povrede na Luninom telu nisu poklapale sa njegovom pričom - rekao je izvor.

Posle smrti devojčice uhapšeni su i Albić i njena majka Vesna F.

- Vesna je sklopila sporazum sa tužilaštvom i osuđena je na osam godina robije, zbog nepružanja pomoći nemoćnom licu. Zanimljivo je da se ona po izlasku iz pritvora pomirila sa Luninim ocem i da očekuju bebu, iako se ona sada nalazi na izdržavanju kazne - podsetio je sagovornik Kurira.

#Zoran Albić