AKTUELNO

Muškarac L. T, koji je osumnjičen da je u beogradskom naselju Belvil ubio Bojana Mirkovića, uhapšen je, saopštio je MUP.

Specijalne snage srpske policije u munjevitoj akciji uhapsili su i trećeg osumnjičenog za ubistvo Bojana Mirkovića u novobeogradskom naselju Belvil.

Na snimku koji je objavio MUP Srbije vidi se početak akcije u kojem pripadnici UKP izvlače osumnjičenog iz džipa i u trenu ga obaraju na asfalt.

Video: Tanjug Video

Podsetimo, povodom hapšenja se oglasio i ministar MUP Aleksandar Vulin.

"U beogradskom naselju Belvil, 12. novembra, desila se mafijaška likvidacija Bojana Mirkovića. Sa velikim ponosom mogu da kažem da su, u izuzetno kratkom vremenskom periodu, pripadnici Uprave kriminalističke policije i svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uspeli da ovo strašno, brutalno mafijaško ubistvo rasvetle do kraja.

Sinoć je uhapšena osoba L.T. koju osnovano sumnjičimo da je neposredni izvršilac ubistva. Pre njega uhapšena su i dva saizvršioca, a sa L.T. sinoć još jedan kao i njihovi neposredni pomagači koji su pokušavali da ga prebace na prostor Bosne i Hercegovine i da izbegnu pravdu.

Zločina je bilo, zločina će biti, ali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova neće dozvoliti da ni jedan zločin bude nerasvetljen i da bilo kakav mafijaš u našoj zemlji može da izbegne pravdu, može da izbegne zakon. Predsednik Aleksandar Vučić je objavio rat mafiji. Svi pripadnici Ministrastva unutrašnjih poslova taj rat vode iskreno, požrtvovano i uspešno. Hoću da se zahvalim svakom od njih, hoću da im se zahvalim u ime građana Srbije što su ova zemlja i ovaj grad bezbedniji danas i što će ova zemlja biti bezbednija i sutra," poručio je ministar Vulin.

#Bojan Mirković

#Hapšenje