AKTUELNO

Gabor C. (61) iz Subotice, preminuo je danas u kući u kojoj je živeo u Kozaračkoj ulici u SuboticI, najverovatnije od posledica gušenja dimom, ali tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.

U Policijskoj upravi Subotica potvrđuju da je danas pronađeno telo muškarca nakon manjeg požara.

Kako “Blic” prenosi na lice mesta, oko osam časova ujutru u Kozaračku 69, izašli vatrogasci, policija, Hitna pomoć, međutim, vatrogasci nisu imali šta da gase jer vatre nije bilo. Prema nezvaničnim informacijama lekar nije želeo odmah da se izjašnjava o uzroku smrti, a prema nalogu Višeg javnog tužilaštva beživotno telo Gabora C. je poslato u Institut za sudsku medicine u Novom Sadu.

U Kozaračkoj ulici stanari su jutros videli vatrogasno vozilo i policiju, ali ne znaju da se dogodila tragedija.

- Komšija iz 69 skoro nikada nije izlazio iz kuće. Još kada mu je majka bila živa rekla sam joj da bi trebalo češće da ga šetaju zbog njegovog psihičkog stanja. Nije bio dobro. Čula sam da je sa njim živeo jedan mlađi muškarac i renovirali su kuću, a u istom dvorištu, sa druge strane ulice kuću ima i njegova sestra. Videli smo jutros da se nešto dešava, ali nismo znali da se komšija ugušio – kaže Subotičanka iz Kozaračke.

#Muškarac

#Subotica

#Vatrogasci

#premiuo