AKTUELNO

Policija sumnja da se mladić koji je rano jutros pronađen mrtav ispred zgrade u beogradskom naselju Kotež predozirao narkoticima u stanu u obližnjoj zgradi, a da su nakon toga njegovi prijatelji izneli telo i ostavili ga ispred zgrade.

Kako saznajemo na mestu tragedije, na telu tridesetogodišnjeg muškarca nije bilo tragova naselja, a prema nezvaničnim informacijama iz istrage najverovatnije je preminuo od prekomerne količine narkotika. Tragedija je otkrivena rano jutros kada su stanari ugledali telo ispred zgrade!

Bezbednosne kamere na zgradama snimile su dve osobe kako iznose telo iz zgrade i ostavljaju ga ispred. Kako se saznaje policija je nakon pregledanja snimka utvrdila ko su osobe koje su iznele telo!

- Oni su sinoć i jutros bili u jednom stanu u zgradi, drogirali se kao obično. Šta se onda tačno dogodilo još nije poznato, ali najverovatnije se mladić predozirao, a oni su ga izneli ispred jer nisu znali šta s njim da rade - kaže izvor iz istrage.

Kako saznajemo, oni su mladićevo telo ostavili na parkingu i vratili se u stan gde su i zatečeni kada je policija došla na lice mesta.

- Kerovi su lajali glasno i to nas je sve uzbunilo i razbudilo. Onda smo ispred videli telo... - ispričali su šokirani meštani.

Komšije su i dalje u neverici jer ne znaju o kome se radi, a kaži da, iako policija obilazi ovaj kraj, ovoliko policije nisu dugo videli ovde.

- Ovaj kraj je poznat po mladićima koji često koriste narkotike, skupljaju se tu na jednom mestu. Policija je obilazila često ovde, na to smo navikli, ali ovo nismo očekivali - rekao je jedan od komsija.

Kako dodaju, niko ne zna ko je mladić koji je pronađen mrtav, pa se sumnja da nije iz ovog kraja.

- Ispred zgrade ovde u blizini se skupljaju narkomani, piju, drogiraju se, ali ih ne poznajemo, ne znamo gde žive - dodaju komšije.

#Kotež

#Leš

#Smrt