AKTUELNO

Bojan Mirković (34), koji je ubijen prošlog četvrtka u sačekuši u novobeogradskom naselju Belvil, biće sahranjen danas na Bežanijskom groblju.

Mirković je, navodno, bio blizak škaljarskom klanu i nedavno ubijenom članu Pink pantera Aleksandru Šarcu, koji je stradao pre manje od mesec dana u TC "Ušće".

Mirković se vraćao iz prodavnice i parkirao je automobil BMW u garaži kada je spazio nepoznatog napadača, koji ga je pojurio. Verovatno je, želeći da se spase, potrčao ka liftu, ali ga je atentator tu sustigao i izrešetao sa više hitaca, koji su ga pogodili u glavu i telo.

Napadača i zločin snimile su nadzorne kamere iz garaže, ali je on navodno nosio masku. Kada je Hitna pomoć stigla na mesto zločina još je davao znake života, ali je ubrzo preminuo.

Ubistvo Bojana Mirkovića je treća sačekuša koja se dogodila na Novom Beogradu u poslednjih mesec dana. Naime, prvo je 17. oktobra u garaži TC "Ušće" ubijen "pink panter" Aleksandar Šarac. Dve nedelje kasnije, 3. novembra, ispred svoje zgrade teško je ranjen bivši vođa navijača Partizana Nenad Alajbegović Alibeg.

#Bojan Mirković

#Sahrana