AKTUELNO

Suprug tvrdi da nestala Snježana nije pokazivala znake bilo kakve anksioznosti.

Snježana Zoranović (40) nestala je u Čačku 7. novembra, između 10.30 i 11.00 časova prepodne, u blizini Autobuske i Železničke stanice gde je i živela u porodičnoj kući svog supruga. Otada joj se gubi svaki trag.

Snježana je rekla da ide da prošeta i nikada se nije vratila...

Kako je tada za Pink ispričao njen supruig Marko, Snježana je stabilna, nije pokazivala znake anksioznosti i bila je posvećena svojoj porodici.

- Ona je majka male bebe i odlična je majka. Bila je super i prema svima nama... – rekao je potreseni Marko za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je ispričao, otkad je nestala telefon joj je nedostupan.

- Telefon joj je od tog dana nedostupan i ni na jedan način ne možemo da je dobijemo. Kod sebe je imala samo ličnu kartu. Već deset dana organizujemo potrage za njom, pretražujemo sva mesta na kojima bi mogla biti, ali do sada ništa od toga nije dalo rezultata - priča Snježanin suprug Marko za "Blic".

Foto: Privatna arhiva

Nestanak je, kaže, odmah prijavio policiji, ali sve dosad nije bilo pomaka u potrazi. Apelovao je na građane da, ukoliko je vide i prepoznaju, to i prijave policiji.

Pripadnici jedinica Civilne zaštite grada Čačka priključili su se akciji portage za nestalom Snježanom, rekao je za Pink Bratislav Zečević, načelnik Štaba za vanredne situacije i komandant jedinica Civilne zaštite grada Čačka.

Foto: RINA

Policija intenzivno pregleda materijale sa sigurnosnih, ali i SOS kamera koje su nedavno postavljene na kritičnim lokacijama.

#Snježana Zoranović

#nestala

#Čačak