AKTUELNO

Vladimir M. (40) iz sela Voljavce kod Jagodine uhapšen je nakon što je u njegovoj kući pronađeno telo njegove nevenčane supruge Sare R. (23), a njena tetka za medije kaže da nije iznenađena što se dogodila tragedija.

Vladimir M. (40) prijavio je jutros policiji da je njegova nevenčana supruga Sara R. (23) mrtva.

Foto: Facebook.com

Policija je došla, obavila uviđaj, a dat je i nalog da se uradi obdukcija. Njverovatniji uzrok smrti je predoziranje psihoaktivnim supstancama, a ne ubistvo kako su u početku ukazivale povrede na Sarinom telu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Sarina tetka Nataša Mehović, koja živi u istom selu, kaže da je Sara bila žrtva nasilja, da ju je svakodnevno maltretirao, terao je da je pije alkohol, da koristi narkotike...

- Na silu mu je rodila dete, znam celu priču... Nije smela da dođe kod mene, maltretirao ju je svaki dan, davao joj tablete, travu, terao ju je da se prostituiše. Dolazila je kradom kod nas - kaže tetka za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Policija je privela Vladimira radi razjašnjenja svih okolnosti, a kako saznajemo on je pre godinu i po dana izašao sa dugogodišnje robije, posle čega se doselio u Voljavče.

Foto: TV Pink Printscreen

Meštani kažu da je policija kod njih često intervenisala zbog nasilja i drugih problema. Pokojna Sara je bila majka dvoje dece - dečaka od godinu i po i devojčice od tri meseca.

#Jagodina

#Sara R.

#Telo