AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su M. B. (1990) iz okoline Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policija je noćas u okolini Pančeva, u vozilu u kojem je M. B. bio sa dvadesetsedmogodišnjim vozačem za kojim se intenzivno traga, pronašla oko dva kilograma marihuane, 720 grama amfetamina i 670 grama amfetaminskog ulja. 

Kada im je patrola policije prethodno dala znak da se zaustave, vozač je naglo krenuo u rikverc, a potom udario u policijski automobil, nakon čega je nastavio da vozi ka jednom od policijskih službenika. 

Foto: PU Pančevo

Osumnjičenom M. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Kako saznajemo, osumnjičeni su prevozili drogu čamcem preko Dunava i onda nastavljali automobilom.

Policijski inspektori iz Pančeva su ih operativno pratili i blokirali put službenim vozilom. Jedan od osumnjičenih je iskočio iz automobila kada je video policiju, a drugi je udario u policijski auto i pokušao pešice sa pobegne.

Brzo je uhapšen. Drugi osumnjičeni je identifikovan i potraga za njim je u toku.

Autor: M.MIjatović

#Droga

#Hapšenje

#dileri