AKTUELNO

Kako su navele njegove komšije iz poznatog beogradskog naselja, Mirković je bio miran i tih mladić koji se nije previše isticao u kraju, gde se doselio pre dve godine.

Bojan Mirković (34) ubijen je juče u podzemnoj garaži, ispod zgrade u kojoj stanuje, a kako su ispričale njegove komšije niko nije ni pomošaljao da je upleten u bilo kakav kriminalni milje.

"Bio je miran i tih mladić"

Kako su navele njegove komšije iz poznatog beogradskog naselja, Mirković je bio miran i tih mladić koji se nije previše isticao u kraju, gde se doselio pre dve godine.

- Uvek kada sam ga viđao fino se javljao, čak je bio i previše tih tako da mi je sada baš čudno kada čujem da je imao posla sa kriminalom - naveo je jedan od komšija.

Foto: Foto/Društvene mreže

Kako su mediji saznali na licu mesta, Mirković je imao devojku, a u stanu je navodno živeo sam.

- Čak sam nekoliko puta pomišljao i da je čovek sportista, stalno je bio u trenerci, bio je visok i razvijen, ali svakako kulturan. Uvek se javljao kada je prolazio, što je čudno za ljude koji žive ovde, jer generalno ovde se niko ne bavi tuđim životima, malo ko obraća pažnju na komšije - dodao je jedna od komšija.

- Pitali smo se šta on radi i čime se bavi, vozio je skupoceni automobil, ali nismo baš mislili da će od ovoga doći - dodale su komšije.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Mirković koji je ubijen juče oko 15.30 u garaži zgrade u Ulici Đorđa Stanojevića u naselju Belvil na Novom Beogradu, navodno je posedovao lažna dokumenta na ime Jordan B.

Bio deo škaljarskog klana?

Prema nezvaničnim informacijama i pisanju medija, Mirković je bio je blizak škaljarskom kriminalnom klanu, ali je bio i prijatelj Aleksandra Šarca koji je ranije ubijen u podzemnoj garaži drugog tržnog centra na Novom Beogradu.

Foto: Vimeo Printscreen, Tanjug Video

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je u izjavi za medije da država zna ko su ubice sa beogradskih ulica. Kako je objasnio, potraga je trenutno u toku za ubicom iz Belvila.

- Znamo i ko je počinio jučerašnje ubistvo i u toku je potraga za licem. Ono što je interesantno je to, da je lice koje je likvidirano, kao i ono nedavno likvidirano na Ušću imali su značajne kontakte s pojedincima iz državnih struktura. To je ono što nas najviše zanima i na tome ćemo da radimo. Tu će borba biti najžešća. Užasnut sam i prezirem narko dilere - rekao je Aleksandar Vučić.

#Belvil

#Bojan Mirković

#Ubistvo