AKTUELNO

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu.

Zoran se pojavio pred sudom sa svojim advokatima.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Juče je saslušan veštak Dragomir Vasiljević koji je izjavio da je Zoranov telefon bio isključen 25 minuta i da za to vreme njegovo kretanje ne može da bude rekonstruisano, ali da smatra da je oko 17 sati moralo da dođe do susreta njega i Jelene.

- Ne očekujte da je moguće izvršiti pozicioniranje u metar, ali na osnovu svih dokaza moj zaključak je da je u 16.38 on na početku nasipa i da je tada svesnom voljom telefon isključen a potom uključen u 17.04 u blizini mesta zločina - rekao je sudski veštak koji je na osnovu baznih stanica i snimaka sa sigurnosnih kamera imao zadatak da utvrdi gde se nalazio Zoran Marjanović za vreme ubistva supruge.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Marjanović je na početku suđenja detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike.

Optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

#Suđenje

#Zoran Marjanović

#nastavak