AKTUELNO

Aleksandar Šarac (35), koji je 17. oktobra, izrešetan u garaži TC Ušće na Novom Beogradu podlegao je povredama posle devet dana, a od Lazara I. osumnjičenog da ga je likvidirao hicima u glavu još uvek nema ni traga ni glasa iako je prošlo gotovo mesec dana od zločina.

Foto: TV Pink Printscreen

U međuvremenu isplivali su snimci koje je zabeležila sigurnosna kamera kobnog dana na Novom Beogradu. Na snimku se vidi da je ubica ispalio hice u glavu Šarcu pred očima oca koji je u naručju držao dete.

Aleksandar Šarac je znao da je na meti napadača našta ukazuje činjenica da je uvek nosio pancir i da je izbegavao da se sa prijateljima viđa na skrovitim mestima.

Video: TV Pink Printscreen

Nosio je pancir, vozio se u blindiranom "mercedesu", tačnije imao je šofera. Sve to ukazuje da je strahovao za život. A sa prijateljima se viđao u kafićima unutar tržnih centara gde ima dosta ljudi i koji su "pokriveni" su video-nadzorom, smatrajući da je tu najbezbedniji, međutim ni to nije sprečilo njegovu likvidaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubici je prilikom bekstva ispao pištolj koji je policija našla. Iako je na pištolju bio istrugan serijski broj, osumnjičeni je ubrzo identifikovan  Za Lazarom I. se još uvek traga, i za sada nije poznato da li je napustio Srbiju posle zločina i da li je uopšte živ.

#Aleksandar Šarac

#Likvidacija