AKTUELNO

Grob ubijene pevačice, od kada joj je majka umrla, se ređe posećuje.

Na dan kada se navršilo sedam meseci od misterioznog ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) tokom prepodneva na njenom grobu nije bilo nikog.

Otkako se navršilo šest meseci od Jeleninog ubistva, njeni najmiliji sve ređe dolaze, a brigu o njenoj večnoj kući vodi lokalna cvećarka, koja s vremena na vreme menja cveće i briše spomenik pre dolaska njenog supruga Zorana Marjanovića, navode očevici na groblju.

Kako je za beogradske medije kazala jedna starija gospođa, koja se zatekla na groblju, kaže da se Jelenin grob sve ređe posećuje od kada joj je majka umrla.

Foto: Foto: Pink.rs

- Nema cvećarke da zameni cveće i prebriše spomenik, a to znači da Marjanovići neće doći ili će to uraditi znatno kasnije, kada se otvori kapija za automobile. Znate, ovde mi počiva ćerka i svakodnevno dolazim, pa sam primetila da oni nikada nisu došli peške na groblje, uvek se dovezu automobilom. Upale sveće, izljube Jeleninu sliku, postoje malo, pa odu, to im je praksa - u dahu je objasnila vremešna gospođa.

Prema njenim rečima, u poslednjih mesec dana dolazio je samo pevačicin stric Zoran, nekoliko puta, ali i jedan muškarac kojeg ne poznaje.

- Znate, primetila sam tog čoveka, uvek nosi kačket. Došeta, stane ispred groba, postoji koji minut i ode. Ali nikada nije doneo cveće, zapalio sveću, pa ni dodirnuo Jelenin spomenik - priča ova gospođa.

Foto: Foto: Pink.rs

 Zoran Marjanović posetio je Jelenin grob juče po podne, baš kako nam je rekla starica, kada su se otvorile kapije za automobile, jer kako je objasnio njegov otac zbog bolesti ne može da pešači.

S.M.

'