AKTUELNO

Zoran Marjanović, muž svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, izjavio je u utorak u Višem sudu u Beogradu da njegova majka Zorica nije došla na snajinu sahranu "jer ima traumu još od smrti pradede Solunca"

U svom pomalo bizarnom objašnjenju, Marjanović je istakao da su njegovu majku i ostalu decu naterali da ljube ruku preminulom pradedi i da ona od tada groblju ne sme ni da priđe.

Zoran se na sudu, gde se pojavio na ročištu povodom tužbe protiv Informera, dotakao ove teme ne bi li pokušao da dokaže da se njegova majka ipak ne bavi nadrilekarstvom, iako su to tvrdile i njihove komšije u Borči i same mušterije. Za to je Zorica Marjanović i pravosnažno osuđena.

Foto: Pink.rs

- Prokomentarisaću navode da je moja majka odbila poligraf, da se bavi nadrilekarstvom i da nije bila na sahrani. Ističem da je tačno da je odbila poligraf kao i da nije bila na sahrani, ali ne zbog toga što to remeti njenu energiju već zato što ima traumu. Kada joj je u detinjstvu umro pradeda solunac, ostavili su otvoren kovčeg i terali su decu da ljube ruku pokojniku jer je takav bio običaj. Od tada ona ceo život ima traumu od groblja. Kada joj je rođeni brat umro, ona je došla na sahranu i srušila se, a mi smo je jedva povratili - izjavio je na sudu Zoran Marjanović.

#Groblje

#Zoran Marjanović

#Zorica Marjanović

'