AKTUELNO

Sumnja se da je Aleksandar Šarac (35), koji je ranjen u jednom tržnom centru na Novom Beogradu bio na meti kriminalne grupe iz Beograda, čiji članovi su ga optužili da im je namestio hapšenje.

Aleksandar Šarac (35), koji je bio član bande "Pink Panter", navodno je bio na meti jedne kriminalne grupe iz Beograda, čiji pripadnici su ga proglasili za cinkaroša i upućivali mu pretnje preko društvene mreže Instagram, nazivajući ga "nezaštićenim svedokom-saradnikom"! Šarac je teško ranjen u subotu u garaži jednog tržnog centra na Novom Beogradu. Njemu je napadač prišao s leđa i ispalio mu dva hica u potiljak.

Foto: Tanjug Video

Pištolj s prigušivačem

- Napadača su snimile kamere. Bio je obučen u crvenu jaknu, farmerke i patike. Imao je crni kačket, hiruršku masku i rukavice i crnu torbicu preko ramena, u kojoj je krio pištolj sa prigušivačem. Kamere su ga snimile kad je ušao u centar na jedan od regularnih ulaza za kupce, a potom i dok je ulazio u garažu i bežao posle pucnjave - kaže izvor i dodaje:

Jedan pravac istrage usmeren je na sukob koji je Šarac navodno imao sa kriminalnom grupom sa kojom je jedno vreme sarađivao. Navodno, pripadnici grupe su počeli da sumnjaju da je Šarac namestio hapšenje njihovim članovima. Izvor otkriva da su nedavno na jednoj navijačkoj stranici na Instagramu osvanule fotografije Aleksandra Šarca sa propratnim tekstom, koji su pojedini tumačili kao otvorenu pretnju.

- Imate zaštićene i nezaštićene svedoke-saradnike. Predstavljamo vam jednog običnog cinkaroša, tj. nezaštićenog - Aleksandra Šarca! Počeo je sa cinkarenjem davne 2011, kada je na 200 grama jedne supstance nađen njegov DNK, ali, naravno, neko drugi je odgovarao za to - stoji, između ostalog, u objavi ispod slike Aleksandra Šarca na kojoj je sa suprugom. U pomenutom tekstu navodi se i da je Šarac "tokom boravka u zatvoru bio blizak sa nekim čuvarima i nameštao ljude".Tužan je cinkaroški život ovog nesrećnika, kao i njegovih saradnika. Pozabavićemo se više ovim "pevačem" u narednom periodu - objavljeno je na Instagramu 3. septembra. U objavi se navodi da je jedan od Šarčevih saradnika bio i ubijeni narko-diler Luka Radulović.

Izvor kaže da se proverava da li ove objave imaju veze sa pokušajem ubistva, kao i ko stoji iza pomenutog profila.

- Šarac ima dosije, hapšen je više puta. Nije krio da je navijač Partizana, a sumnja se da se u poslednje vreme povezao sa navijačkim frakcijama i navodno ušao u posao sa narkoticima - objašnjava izvor i dodaje da je Šarac pričao da ima neku firmu, ali i da je ušao u rukovodstvo jednog fudbalskog kluba.

Peti put izbegao smrt - Na Šarca su pucali na njega, bacali mu bombe i ubili zeta

Ovo nije prvi put da se Šarac našao na meti napadača. Izvor kaže da je u subotu peti put izbegao smrt. - Na njega su pucali 2011. dok je sedeo na terasi, jednom su mu podmetnuli bombu pod auto, a jednom bacili bombu u dvorište. Sumnja se da je bio na meti plaćenog ubice Čabe Dera u januaru 2019, kada je ubijen njegov zet Nebojša Marković. Tada se sumnjalo da je prava meta bio Šarac, ali da je atentator pogrešio - objašnjava izvor.

#Aleksandar Šarac

#Instagram

#pokušaj ubistva

#pretnje