AKTUELNO

Beogradska policija, ali i rodbina i prijatelji od preksinoć tragaju za Lazarom Vukićevićem (31).

Vukićević, koji je prema pisanju medija navijač Crvene zvezde, poslednji put je lociran na Banovom Brdu, pred ponoć, i od tada mu se gubi svaki trag. Sumnja se da je otet, ali se ne isključuje mogućnost ni da je počinjen zločin.

Lazar Vukićević je prošle godine izbegao smrt na Vračaru, u blizini kuće, kada mu je ispod automobila "porše" bilo postavljeno oko kilogram plastičnog eksploziva. Detonacija je bila izazvana daljinskim upravljačem.

Prvi nalazi istrage pokazali su da je sreća u nesreći bila ta što je "paklena naprava" nestručno postavljena, pa su izbegnute žrtve. Luksuzno vozilo bilo je parkirano ispred porodične kuće Vukićevića. "Porše" je registrovan na Miodraga, ali ga je vozio njegov sin Lazar.

Podsetimo, Nikola Vavić, navijač Partizana i jedan od vođa navijačke grupe Alkatraz, i njegov prijatelj Miloš N. sukobili su se u noći između 28. i 29. januara 2017. godine u poznatom prestoničkom klubu sa grupom mladića u kojoj se nalazio Lazar Vukićević.

Foto: Facebook.com

Sukob je počeo u toaletu kluba, nastavio se tučom u Vavićevom separeu, a završio se pucnjavom ispred lokala, nakon koje je Lazar Vukićević uhapšen.

Kako je "Blic" ranije pisao, Vukićević po hapšenju nije odmah mogao da da iskaz u policiji, tvrdeći da se nalazi u teškom psihičkom stanju zbog tuče i da "ne može da se koncentriše".

#Lazar Vukićević

#Nestanak

#nikola vavić

#obračun